TIKTOK GORI

Nora je hit! Zbog prezgodne voditeljice Bosna i Hercegovina ne preskače vremensku prognozu: ‘Ista Adriana Lima’

Idi na originalni članak

Korisnici ove mreže oduševljeni su njezinim izgledom pa su izjavili i kako Nora zbog tamne kose i plavih očiju sliči slavnoj manekenki Adriani Limi

Oglas

Voditeljica vremenske prognoze na bosanskoj-hercegovačkoj televiziji OBN, Nora Šahinpašić (20), zbog svog atraktivnog izgleda postala je hit na društvenim mrežama.

Ista Adriana Lima

Nora već godinu dana vodi vremensku prognozu na OBN-u, a korisnici TikToka napravili su kompilaciju isječaka, koji su pregledani više od milijun puta.

@100postobosanka "Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji." #norasahinpasic #bosniaandherzegovina #obntelevizija #weathergirl #bosna #balkan #vremenskaprognoza ♬ Dale – Jala Brat & Buba Corelli & Hava

“Bosanska Adriana Lima”, “Ista je Adriana Lima”, “Zbog nje bih prognozu gledao svaki dan”, “Koliko je samo zgodna i lijepa”, “Prekrasna voditeljica”, samo su neki od komentara.

Isječke dijele ljudi diljem svijeta

Osim korisnika s Balkana, Norine isječke dijele i korisnici TikToka diljem svijeta.

@leoncio319

♬ sonido original – leoncio319

“Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji”, napisali su ranije na službenom YouTube kanalu televizij, prenosi Net.hr.

Exit mobile version