NOVO U RIJECI! Gin Tonic sladoled u lokalu u riječkom Starom gradu

Riječka premijera ledene delicije koja je hit u svijetu!

Svako ljeto donosi neki novi trend, a apsolutni hit ovoga ljeta – barem prema odjeku s društvenih mreža – je Gin Tonic sladoled o kojem svi pričaju i koji se prvi put pojavljuje u Rijeci.

Gin Tonic sladoled obogatit će ponudu riječkog Rakhia Bara u kojem ističu kako prvi u Rijeci nude Gin Tonic sladoled „koji je apsolutni hit ovog ljeta i senzacionalno osvježenje u ovim vrućim ljetnim danima“.

„Imali smo ga prilike vidjeti na društvenim mrežama i o njemu se dosta piše ove sezone, ali samo kod nas ga se može i probati. Mi smo ga probali i potvrđujemo – ovaj je hladni užitak pun pogodak za osvježenje u vrućim ljetnim danima! Sladoled s dodatkom mente i limete ili bazge stajat će samo 13 kuna“, ističu iz Rakhia Bara.

Riječ je o spoju alkohola i sladoleda. Gin dolazi u jednom sasvim novom izdanju, i za tren se pretvara u omiljeni ljetni osvježavajući hladni užitak.

Uz naputak – koliko god bio ugodan nepcu, ne pretjerujte. Ipak je riječ o alkoholiziranom sladoledu!

NAJGLEDANIJI VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari