BARCAFFE NAGRAĐUJE

Oni su svuda oko nas: Reci nam tko je tvoj superheroj i osvoji nagradu

Sudjelujte u akciji Barcaffèa te iskažite ljubav ljudima koji svojim dobrim djelima postaju snažniji od Supermana. Pošaljite nam priču o svom heroju, a mi imamo nagradu i za njih i za vas!

Superheroji iz stripova su izmišljeni likovi, ali u odrasloj dobi shvaćamo da za herojska djela nisu potrebne supermoći, nego samo nesebičnost, požrtvovnost i velikodušnost. Ljudi sa takvim osobinama su svuda oko nas, a mi smo njihova djela odlučili proslaviti i nagraditi! 

Tko su heroji?

To su osobe koje svojim dobrim djelima inspiriraju druge da učine svijet boljim mjestom. Heroji su mame i tate, bake i djedovi, prijatelji, susjedi ili poznanici čijoj volji, snazi i velikodušnosti se divimo. To su osobe koje volimo i poštujemo i koje svojom nesebičnošću zaslužuju spomen i pažnju. 

Upravo zato želimo čuti priče o herojima iz vaše okoline! Barcaffè i RTL vas pozivaju da u ovo izazovno vrijeme fokus prebacimo na malog čovjeka koji unatoč svemu i dalje čini svijet boljim mjestom. Pošaljite nam priču o takvoj osobi i zašto zaslužuje titulu superheroja, a Barcaffè će nagraditi i vašeg junaka i vas! 

Neka se priča vašeg superheroja čuje

Hrvati su poznati po tome da u najtežim situacijama pokažu najveće srce. Sigurni smo da je tako i sada tijekom pandemije koronavirusa, stoga nam javite tko je osoba koja vam je olakšala ovaj neizvjesni period i nesebično pomogla, a mi ćemo njihovu priču objaviti.  

Priče o herojima pošaljite na e-mail: nagrade@rtl.hr s oznakom #mojheroj.

Pet najboljih herojskih priča objavljujemo na portalima Net.hr, Vijesti.hr i Žena.hr, a nagradu dobiva pet junaka i osobe koje su ih nominirale.

Prijave traju od 9.6.2020. do 19.6.2020. nakon čega objavljujemo priče i imena deset dobitnika Barcaffè poklon paketa.

Ponosni smo na naše heroje, a na ovaj način im želimo zahvaliti na svemu što su napravili! Neka se priča vašeg superheroja čuje!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari