U PETAK 1. OŽUJKA 'DAN OTVORENIH VRATA'

Otvara se novi Vet Pet u samom centru Rijeke: nova razina brige za kućne ljubimce

“Danom otvorenih vrata”, u petak 1. ožujka u 7:30 sati na adresi Užarska ulica 28a, Veterinarska stanica Rijeka d.o.o. otvara novi “pharmacy & shop” Vet Pet – Centar, u lancu svojih specijaliziranih trgovina za kućne ljubimce

Otvorenjem novog dućana Vet Pet želi ponuditi kupcima maksimum kvalitete na atraktivnoj i prometnoj lokaciji u samom centru Rijeke. Vet Pet se bazira na premium i superpremium hrani za kućne ljubimce, a cilj je ponuditi visoko kvalitetne proizvode u modernom ambijentu i uređenju po prihvatljivim cijenama u skladu s tržištem. Posebnost je široka ponuda antiparazitika te lijekova koji se mogu kupiti uz veterinarski recept, a povezanost s kojima je jedna od glavnih kvaliteta Vet Pet-a s obzirom da preporuke o lijekovima i prehrani dolaze od strane vrhunskih stručnjaka Veterinarske stanice Rijeka.

Dan otvorenih vrata nije prodajne već edukativne prirode – cilj je pružiti građanima uvid u dućan te omogućiti razgovor s prodavačem/veterinarom o trgovini, proizvodima, utjecaju prehrane na zdravlje kućnih ljubimaca.

Redovni prodajni rad Vet Pet – Centra s radom će krenuti u ponedjeljak 4.3.2024., a radno vrijeme će biti od ponedjeljka do petka 7:30-19:30, te subotom od 9-13 sati.

Od ponedjeljka 04. 03. u dućanu vrijedi i akcija povodom otvorenja – 20% popusta na cijeli asortiman na ukupan iznos računa. Akcija će trajati kroz prvih tjedan dana od 4. 3. do 9. 3.

Kupci mogu pronaći dućan i pod tim imenom na Woltu, koji se pokazao kao odlično rješenje za kupce koji nisu u mogućnosti doći na samu lokaciju. Može se pratiti razvoj ponude kroz Wolt aplikaciju i cijene, te imati direktnu kućnu dostavu.

S novim dućanom Vet Pet danas broji 7 poslovnica (Rijeka – Marka Remsa 1 i Tower Center, Buje, Krk, Mali Lošinj, Opatija) koje su dio Veterinarske stanice Rijeka d.o.o. Svakoj od lokacija cilj je u suradnji s ambulantama omogućiti cjelokupnu skrb za životinje na jednom mjestu, u prehrambenom, zdravstvenom i funkcionalnom smislu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari