Plaća 17.000 kuna, putovanja po cijelom svijetu, smještaj u Dubaiju: Ovo je prilika koja se ne propušta

U Zagreb će se Dan otvorenih vrata održati u srijedu, 6. studenog, u 9 sati u hotel Dubrovnik

Najveća svjetska aviokompanija Emirat uskoro ponovno dolazi u Zagreb u potrazi za novim kabinskim osobljem.

U Zagrebu će se Dan otvorenih vrata održati u srijedu, 6. studenog, u 9 sati u hoteluDubrovnik, dok će u petak, 8. studenog, također u devet sati biti u splitskom hotelu Ora.

Neoporezivi prihodi, besplatni smještaj u Dubaiju, kao i prijevoz od i do radnog mjesta, ali i zdravstveno i dentalno osiguranje te ono najvažnije, mjesečna plaća od 17.000 kuna, samo su neke od pogodnosti rada za jednu od najboljih aviokompanija.

Posao je primljamljiv, ali da bi se uopće prijavili morate  zadovoljavati osnovne kriterije. Kandidati moraju biti stariji od od 21 godine, a potreban je i minimalni doseg ruku od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima, odnosno kandidat mora biti najmanje 160 centimetara visok. Osim toga, ta aviokompanija zahtijeva i srednjoškolsku diplomu, govornu i pismenu tečnost u engleskom jeziku te ne dozvoljava tetovaže na vidljivim mjestima, odnosno na dijelovima tijela koji nisu pokriveni uniformom.

Svi zainteresirani trebaju donijeti ažurirane životopise na engleskom jeziku te novije fotografije u skladu sa standardima Emiratesa, a sve detalje možete saznati na njihovim službenim stranicama.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj