PLESNI VIRTUOZI Plesni studio Trinity&Co poziva vas na veliko finale sezone 4. srpnja u HKD na Sušaku

Foto: Ilustracija (plesna skupina Trinity)

Istovremeno, plesni program se nastavlja redovito održavati kroz cijeli srpanj pod motom #ljetoudvorani a prijave za satove su otvorene

Novootvoreni Plesni i fitnes studio Trinity&Co. iz Rijeke svoju će prvu sezonu završiti plesnom produkcijom “Playground” 4. srpnja 2017 u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s početkom u 20:30 sati

Članovi plesnog programa, djeca i odrasli, pokazat će tom prigodom što su radili i učili proteklih nekoliko mjeseci s redovnim i gostujućim koreografima.

Produkcija se sastoji od dva dijela između kojih će vas zabavljati plesni gosti i Damir Kedžo uz glazbenu pratnju gitarista Ivana Pešuta.

Ulaznice se mogu nabaviti u dvorani Plesnog i fitnes studia Trinity&Co. na adresi Zagrebačka 21c ili na dan produkcije sat vremena prije početka programa. Ulaznice možete rezervirati putem broja telefona 0915321043.

Unatoč velikoj plesnoj završnici, plesni program se nastavlja redovito održavati kroz cijeli sedmi mjesec utorkom i četvrtkom od 21:00 do 22:00 pod motom #ljetoudvorani. Prijave za satove su otvorene te se na iste mogu prijaviti svi željni dobrog treninga i zabavnih koreografija.

Satove vodi Paola Vukelić, a prilagođeni su juniorskom i seniorskom uzrastu. Osim plesnog programa, fitnes program se također odvija preko cijelog ljeta i to ponedjeljkom, utorkom, srijedom, četvrtkom i subotom.

Za više informacija o ljetnim akcijama i treninzima te više informacija o završnoj produkciji posjetite njihovu službenu Facebook stranicu https://web.facebook.com/pstrinityandco/ ili nazovite na broj telefona 0915321043.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja