TU SU I HOSTESE I ĐIRONIMO!

Galerija | Popularni ĐIR po Starom gradu 8. rođendan obilježava duplim slavljem; ĐIRat će se u utorak i u srijedu!

ĐIR po Starom gradu, najpopularniji riječki brand za izlaske, svoju će 8. godišnjicu obilježiti duplim slavljem. Povodom godišnjice ĐIRat će se u utorak 4. listopada i u srijedu 5. listopada!

Priča o ĐIRu po Starom gradu krenula je prije 8 godina odnosno na jesen 2014. godine.

Tada su se udružila četiri riječka kafića kako bi zajedničkim snagama oživjeli noćni život tijekom tjedna, što se pokazalo dobitnom kombinacijom. Garcon Bar, Rakhia Bar, Stop Caffe & Club i Modesto night bar zajedno surađuju od samog početka i na njima se temelji cijeli koncept ĐIRa po Starom gradu.

Uz ĐIR, utorak je postao dan rezerviran za najbolju zabavu studenata svih generacija koji iz tjedna u tjedan jedva čekaju novu originalnu temu uz koju je vrhunski provod zagarantiran.

Neizostavna pojava svakog ĐIRa je svakako ĐIRonimo – riječ je o maskoti koja je odmah po pojavljivanju osvojila simpatije svih ĐIRaša!

„Brojimo već 8 godina i uskoro zaokružujemo brojku od 500 odrađenih utoraka a svaki od njih piše svoju priču. Povodom ove godišnjice pripremili smo ĐIRanje u utorak i u srijedu, što znači da vas ovog tjedna u Starom gradu čeka i duplo više zabave“, poručuju organizatori ovog popularnog događanja.

ĐIR i dalje prkosi svojim godinama te donosi zabavu novim generacijama studenata. Tome svjedoče i izvrsne brojke koje upravo ĐIR po Starom gradu smještaju u sam vrh noćnog života Rijeke.

Povodom ove lijepe godišnjice, ĐIRanju će se pridružiti i hostese koje će dijeliti brojne nagrade zahvaljujući službenom pokrovitelju ĐIRa – Jägermeisteru!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari