INSPIRIRANI VRTOM

Galerija | Popularni riječki kafić ima novu terasu koja mami na uživanje

Osim što volimo uživati u omiljenom nam napitku, volimo uživati i u lijepom ambijentu. A ovaj popularni riječki kafić je otvorio svoju novu terasu koja izgleda – prekrasno!

“Stop Caffe & Club, koji je smješten u staroj gradskoj jezgri, spaja najbolju dnevnu i noćnu ponudu grada Rijeke”, ponosno ističu vlasnici.

Foto: Ivor Mažar

“U Stopu možete uživati ​​u jutarnjim druženjima s prijateljima uz kavu, a popodne se opustiti uz koktele na njihovoj novoj  terasi. Večernja zabava može započeti s prijateljima u pub kvizu koji se održava u kafiću, te možete nastaviti cijelo noćnu zabavu uz glazbu uživo i DJ-eve.”, dodaju.

VIDEO DANA:

Stop je preuredio svoju terasu i dio riječkog Starog grada učinio stvarno posebnom oazom za opuštanje i uživanje. ”Proteklih smo mjeseci marljivo razvijali koncept uređenja terase. Ideja je bila napraviti varijantu bar gardena i pružiti posjetiteljima ugodan ambijent za chillanje s ekipom. Prema prvim reakcijama, čini se da smo u tome i uspjeli”, kažu iz Stopa.

Foto: Ivor Mažar

Ova vrtom inspirirana terasa će zasigurno ovo ljeto biti prava oaza za ‘hedoniziranje’.

Povodom otvorenja nove terase večeras vas u Stopu očekuje poseban program i super zabava! Zasvirat će ?’????? ???????? ???o koji će ovo slavlje učiniti nezaboravnim.

Na FB eventu potražite sve potrebne informacije za večeras!

https://www.facebook.com/events/1590618551309702?ref=newsfeed

Foto: Ivor Mažar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari