GASTRO PATROLA

Popularni riječki restoran predstavio novitete na meniju za gurmanski početak godine

Iako je godina tek započela i mnogi se trude pridržavati novogodišnjih odluka o zdravijoj i laganijoj prehrani, mi smo odlučili započeti godinu – hedonistički. Posjetili smo riječki restoran Spagho kako bismo isprobali njihovu ponudu. Evo i dojmova

Za početak, odlučili smo se za hladnu platu sireva posluženu uz med i orahe te topao domaći kruh. Kombinacija okusa i tekstura bila je savršen uvod u ručak – profinjeno, ukusno i čisto zadovoljstvo.

Nakon toga, na stol je stigla bogata krem juha od gljiva. Svaka žlica bila je poput toplog zagrljaja, a bogatstvo okusa oduševilo je sve za stolom. Ovo bi mogla biti savršena točka za one koji paze na prehranu odnosno na količinu hrane koju unose u sebe. Drugim riječima, nakon ovoga – bili smo siti! No morali smo probati još neke novitete na stolu…

Svaki član ekipe odlučio se za različito glavno jelo, a ovako je izgledala naša gurmanska pustolovina:

Kremasti rižoto od škampi bio je prava senzacija. Savršeno kuhan rižoto, bogat okusima mora, doslovno se topio u ustima.

Svinjski file u umaku od naranče s pireom od batata oduševio je ljubitelje mesa i neobičnih spojeva okusa. Egzotični citrusni aftertaste podigao je ovo jelo na sasvim novu razinu.

Trakice bifteka i brokule u tamnom umaku, poslužene s rižom od šafrana i ribanom mrkvom, bile su prava eksplozija okusa. Savršen balans između mesne sočnosti i svježine povrća.

Osim ovih jela, Spagho nudi bogat jelovnik prilagođen svakom nepcu – od klasičnih jela do maštovitih kombinacija koje nadilaze očekivanja.

Ako već niste posjetili Spagho, sada je pravo vrijeme. Bez obzira na to jeste li ljubitelj laganih obroka ili potpuni gurman, ovaj restoran ima nešto za vas. Uz ugodan ambijent i vrhunsku uslugu, svaka posjeta ovdje je poseban doživljaj.

Preporučeno
video dana
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari