TEŠKA 3100 GRAMA

Prinova Petra Graše i Hane Huljić: ‘Stigla je djevojčica, zdrava je i vesela, a mama se dobro osjeća!

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

“Na svijet je stigla djevojčica! Teška je 3100 grama, sve je prošlo u redu! Beba je vesela i zdrava, i mama se dobro osjeća”, otkrila je kratko za RTL.hr Grašina predstavnica za medije Martina Podgorski!

Obitelj slavi dolazak malene, koja će se, prema saznanjima RTL Exkluziva, zvati Alba! Hana je rodila u poslijepodnevnim satima, nakon što je jutros stigla u rodilište.

Ljubavna povijest poznatog para

Za vezu Petra i Hane doznalo se u listopadu prošle godine, iako njihovo poznatstvo seže daleko u povijest. Surađivali su 2016. godine na pjesmi “Srce za vodiča”, a Grašo je godinama jedan od najbližih suradnika i prijatelja obitelji Huljić.

Da Hana i Grašo čekaju dijete, postalo je jasno već početkom godine, a uskoro se par i vjenčao. U veljači su, naime, upriličili veliku svadbu u Splitu. O samom vjenčanju pričalo se tjednima i bila je to jedna od medijskih najpraćenijih svadbi posljednjih godina u zemlji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari