'PREDNOST DAJEMO GEJ PAROVIMA'

Probali ući u gej bar u Dubrovniku, zgrozili se kad su čuli zašto ne mogu. Voditelj sve demantira

Foto Adria. Montaža: Net.hr

Premda Dubrovčani koji su se javili medijima tvrde da Milk favorizira strance, voditelj kluba to demantira i kaže kako je jednostavno bila gužva

U svibnju ove godine otvoren je prvi dubrovački gay bar ‘Milk’, a nekoliko Dubrovčana tvrdi kako su htjeli popiti piće i zabaviti se u raskošnom baru, ali kako tamo nisu mogli ući.

Pitali su zaštitara zašto ne mogu ući u bar na što im je on odgovorio kako ih mogu primiti isključivo ako su rezervirali stol. Iako, oni su dojma kako je riječ o tome što su oni domaći te kako se klub orijentira na turiste.

Suvlasnik i voditelj kluba Vicko Lazo kaže kako to nije istina.

“U baru nema puno kvadrata, a naša procjena je kako je unutra ugodno kad se tu nalazi do 70 ljudi. Nama nije bitno je li u pitanju domaći ili stranac, ali vodimo računa da u nekom trenutku ne bude previše ljudi unutra. Zna se dogoditi da ne pustimo svakoga petkom i subotom, kad je unutra već dovoljno ljudi, a sad se to sve češće događa i preko tjedna jer je interes ogroman, no naravno kako je svatko dobrodošao. Postoje rezervacije, ne postoji nikakav minimum spend, i oni koji su rezervirali imaju prednost. No, kad se prostor napuni, idemo u selekciju, pri kojoj prednost jedino dajemo gej parovima, a inače su svi dobrodošli. Nije važno je li ‘naš čovjek’ ili stranac, muško ili žensko, mi se držimo onoga što smo promovirali”, rekao je Lazo za Dubrovački dnevnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari