ZVIJEZDA MEĐU PIĆIMA ADVENTIRANJA

PRVI HIT ADVENTA! Cannella osvojila Rezoluciju: Topli napitak postao zvijezda Adventiranja

Kuhana Cannella je omiljeni napitak brojnih Riječana koji uživaju na Adventiranju na Rezoluciji

U srcu adventske atmosfere na Rezoluciji, Kuhana Cannella zasjenila je sva ostala pića na ovogodišnjem Adventiranju!

Ovaj neodoljivi topli napitak, obogaćen jedinstvenim Cannella likerom, u vrlo je kratkom roku postao zvijezda među pićima Adventiranja. Riječ se o napitku koji je obogaćen Cannellom, likerom jedinstvene recepture koji savršeno spaja okuse jabuke i cimeta, stvarajući neodoljivu harmoniju između autentičnosti i tradicionalnog šarma.

Adventiranje na Rezoluciji provelo je anketu među posjetiteljima, a Kuhana Cannella izglasana je kao ovogodišnje omiljeno piće. Zbog svog jedinstvenog okusa, Cannella je stekla iznimno veliku popularnost, ne samo među ljubiteljima blagdanske čarolije, već i kod svih ljubitelja likera.

Unatoč tome što se pojavila prije samo mjesec dana, Cannella liker već je dostupan u stotinama barova diljem Hrvatske a prodano je više od 3.000 boca. Njezin brzi uspon na tržištu jasno pokazuje da ljubitelji likera nisu odoljeli čarima Cannelle, koja svojim bogatim okusom osvaja srca ljudi diljem zemlje.

Za sve zaljubljenike u Cannellu koji žele uživati u njezinom jedinstvenom okusu u udobnosti svog doma, dobra vijest je da je mogu naručiti putem e-cuge.

Cannella je definitivno postala neizostavan dio ovogodišnjeg Adventiranja na Rezoluciji pružajući toplinu, okuse i mirise koji čine blagdansko razdoblje još posebnijim.

S obzirom na uspjeh u proteklom mjesecu, ne sumnjamo da će Cannella nastaviti osvajati srca ljubitelja likera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari