E OVO JE PRAVI NAVIJAČ!

PSIĆ ŠARMIRAO SVE! Luđi je za svojim nogometnim klubom od mnogih navijača koji tvrde da su fanatici

Instagram

Pretinha ide na utakmice, a ima i svoj vlastiti dres

Upoznajte Pretinhu, najvećeg navijača brazilskog Fluminensea među svim vrstama životinja!

Dapače, usudili bismo se reći da je Pretinha u svoj nogometni klub zaljubljen više i od pojedinih ljudi, a zaključak temeljimo nakon mnoštva odgledanih snimaka na njegovu profilu na Instagramu.

I lako za to što ga njegovi vlasnici vode na utakmice gdje se obožava ušetati među navijače i davati svoj doprinos lavežom, što ima i vlastiti dres, Pretinha ne propušta gledati Fluminense ni kada se daje u televizijskim prijenosima te ga promatra sa svoje pozicije na dnu kreveta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Pretinha Dog Tricolor ?? (@pretinhadogtricolor)

Tako je Pretinha neku noć ispratio i 7:0 pobjedu Fluminensea nad Volta Redondom, a snimka njegove proslave prvog pogotka upravo je postala viralna na toj društvenoj mreži.

“Ma dajte, taj se pas uopće ne raduje pogotku kao što tvrdite, on samo reagira na uzbuđenje vlasnika”, napisao je netko u komentarima ispod te zapažene snimke, ali i gadno pogriješio.

Naime, naišli smo na nekoliko zapisa koji potvrđuju da Pretinha stvarno prati akcije i poludi od sreće čim lopta uđe u mrežu, da se izbezumi i prije nego što vlasnik reagira na pogodak, pa utoliko i ne čudi što je postao maskota tog kluba, psić uz kojeg rado poziraju i igrači Fluminensea, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari