BILO JE PREFINO

(RI TV) Riportal vam otkriva: Kako se pripremaju juneći obrazi a kako “manjada”? Pogledajte reportažu s Food Truck festivala!

Foto: Riportal

Iako jesen polako kuca na vrata, to ne znači da uživanje u dobroj klopi, cugi i mjuzi u Rijeci mora stati!

Na radost svih zaljubljenika u festivalski štih Nugentovog parka na Trsatu Food Truck Festival Rijeka potrajat će sve do 12. rujna. Brojni posjetitelji iz Rijeke i okolice, ali i znatiželjni turisti, rado posjećuju festival i uživaju u svim čarima koje pruža – izvrsnim zalogajima, osvježavajućim pićima, najljepšem zalasku sunca i ne manje važno – odličnom programu koje su organizatori pripremili!

Sve to ekipa Riportala provjerila je i sama. Posjetili smo Food Truck Festival, razgovarali s kuharima čarobnih moći i kušali njihove najistaknutije specijalitete. Sve što možemo reći nakon toga je – mljac, mljac, mljac…!

Iz svakoga od četiri kamiončića koje smo posjetili šire se omamljujući mirisi fine hrane. Pogledajte video!

Više u VIDEOPRILOGU:

Posjetili smo PICNIK – mingle&fun gdje nam je Ivan Karačić ljubazno objasnio od čega se sastoje njihovi specijaliteti koji stižu iz Zadra.

Ispred Manjade je bila poprilična gužva gladnih posjetitelja Festivala, ali smo Marina Milčića uspjeli “uloviti” na nekoliko minuta kako bi nam predstavio istoimeni “specijalitet kuće” – Manjadu.

D’Bruger kamiončić stigao nam je iz Slovenije, a simpatični Timotej Traškovič  predstavio nam je ukusna rebarca.

I kao šećer na kraju, posebni mirisi širili su se iz FOODIE kamiončića koji dolazi iz Matulja. Milan Pavlović nam je prezentirao što su to bubble vafli, s obzirom da ih na našem području jedino kod njih možete pronaći!

Podsjetimo, već ovog vikenda Food Truck festival nudi šarolik sadržaj, čija uvertira slijedi već večeras kada su na rasporedu najbolji MTV hitovi i to u režiji resident DJ-a iz Rakhia Bara – DJ Dominatora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari