DOPALI SE PUBLICI

Riječki bar šaljivim videom u 24 sata sakupio više od 100.000 pregleda na TikToku

Foto: TikTok video

Riječki Rakhia Bar osim što je rekordan po broju ispijenih rakija, može se pohvaliti i brojkama na TikTok platformi

Poznati su po tome da sami stvaraju trendove pa tako njihovi TikTok videi nerijetko uključuju cijeli tim koji na posve jedinstven, a istovremeno humorističan način prenosi ljubav prema rakijama, ali i zgode, kao i nezgode koje svakodnevno proživljavaju njihovi konobari.

Posljednji video iz njihove režije postao je viralan te je u samo jedan dan sakupio više od 100.000 pregleda.

Video možete pogledati ovdje:

Inovativni pristup ovog bara osim specifične ponude, najbolje pokazuju originalni koncepti zabave. U ljetnim mjesecima Rakhia Bar pravi je „mamac“ za turiste te postaje omiljeno mjesto za izlazak koje ih upoznaje s rakijom, tradicionalnim pićem koje prezentiraju na potpuno originalan način.

Ističu se bogatim noćnim programom

Ističu se bogatim noćnim programom.

Utorkom su dio najpopularnijeg brenda za izlaske u Rijeci – ĐIRa po Starom gradu, srijedom su na repertoaru house ritmovi predvođeni novim glazbenim brendom – Seksi srijedom, svakog četvrtka vrte se popularni strani hitovi u režiji njihovog resident DJ-a a vikendom su na redu originalni eventi koji često uključuju jedinstvene igre bazirane na ispijanju rakija.

Osim nedjelje i ponedjeljka, Rakhia Bar otvoren je svakog dana do 2, a petkom i subotom do 3 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari