PORTAL S POSEBNIM PRIČAMA

Riječki lifestyle portal Stilueta proslavio dvanaesti rođendan!

Točno na dan kad je objavljen prvi članak na Stilueti, tisuće članaka i 12 godina kasnije, riječki medijski tim Stilueta proslavio je dvanaest godina rada. Riječ koja Stiluetu najviše prati je autentičnost, a prati ju i dobar glas ponajviše radi kvalitete sadržaja na portalu i društvenim mrežama.

„Ove smo se godine odlučili na intimniju proslavu, želja nam je bila u toplom ugođaju stvoriti neke nove uspomene i trenutke za pamćenje“, poručili su Marija i Ivor Mažar.

Teatro Lounge Bar super se uklopio u viziju, a uz nastup Damira Kedže i DJ Tommy-a dobre energije i emocije nije nedostajalo. Za fine zalogaje pobrinuli su se restoran Nautica te za tortu Zvončarnica. Stiluetini gosti uživali su u vinima vinara pod okriljem Vinistre, Aura pićima te renomiranim brendovima pod okriljem G3 Spirits grupacije: Tito’s vodka, Hendrick’s, Thomas Henry, Bottega.

Događanje su podržali: Ortondoncija Marelić, Studio Moni Novi Vinodolski, Fire Body Rijeka, Dermacare, Eucerin, Selin boutique, Dr Vivian’s Estetics, Karla, ZTC Rijeka, Mia Figlia Digital Marketing Agency, Apivita i Event Design by Ivona.

U proteklih dvanaest godina Stilueta se mijenjala, okušavala u različitim formama i temama, ali uvijek imala na umu kvalitetu sadržaja koje donosi i inovativnost. Ističu se autorskim člancima, intervjuima, ali i sadržajima u kojima su čitatelji direktno involvirani kao što su Travel priče i DogloveRI.

Fotografije: Ivor Mažar, Marin Ćuk Vernek

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari