MMMMMM...FINO!

Riportal povodom prve godišnjice dr. Burgera časti s četiri burgera po izboru!

Omiljeni „doktor“ svih gurmana – dr. Burger, koji se prije godinu dana smjestio u srce riječkog Staroga grada, slavi svoju prvu godišnjicu te vas tim povodom nagrađujemo s četiri burgera po izboru – dvoje čitatelja dobit će po dva burgera!

Ono što će mnoge razveseliti jest činjenica da će njegov tim uskoro proširiti svoju ponudu, riječ je naravno o jelima koje pripremaju po originalnoj recepturi.

Osim standarde ponude, tu su i jedinstveni sezonski recepti koji će približiti sezonske namirnice, pružiti nove okuse i još kreativnija jela.

Jedan od trenutnih favorita je Doktorski burger, koji je osvojio srca svih gurmana, a ne nedostaje pozitivnih reakcija i na Pulled pork, Lovački te Istriano burger.

Prisjetimo se priče kako uopće došlo do ideje otvaranja dr. Burgera. Nekadašnji student medicine, a danas poznatiji kao doktor za burgere svoju je doktorsku karijeru odlučio zamijeniti kuharskom te je svu svoju ljubav koju je godinama gajio prema kulinarstvu usmjerio u pokretanje dr. Burgera.

Dr. Burger je otvoren svakog dana od 10h do 22h, petkom od 10h do 24h, a subotom radi od 18h do 24h.

Kako do nagrade? U samo par koraka!

Lajkaj i podijeli ovu objavu s Facebook profila Riportala
Označi/Tagaj osobe koje častiš ručkom u komentaru ove objave na Fejsu i osvoji burgere
Nagrađujemo dva random komentara (svaki komentar osvaja po dva burgera)
Dobitnika/cu objavljujemo u subotu ovdje i u komentaru ove Facebook objave!

NAJNOVIJE! Najsretniji su bili, i po dva dr. Burgera dobili Stela Dumić i Alan Boršćak. U slast! Svima hvala na sudjelovanju, i također u slast, ugodan vikend! ?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari