ROĐENDAN S HNK RIJEKA: Članovi Kluba posjetili kamp i za rođendan poželjeli – naslov prvaka!

U sklopu novog projekta HNK Rijeka u četvrtak navečer kamp su posjetili članovi kluba koji su u mjesecu siječnju proslavili rođendan.

Iz tog razloga, HNK Rijeka je svim članovima kluba, istinskim ljubiteljima Rijeke i nogometa, pripremila poseban dar – samo za njih otvoren stadion HNK Rijeka.

rođen2

Bilo je tu puno zanimljivih priča i evociranja uspomena. Neki od članova već na početku obilaska prepoznali su svoju generaciju u slikama novinara koje krase zidove press centra. Nakon kratkog uvoda, članovi su na trenutak dobili priliku sjesti u stolicu u kojoj sjede igrači i Matjaž Kek za vrijeme konferencija za novinare i ujedno taj trenutak ovjekovječiti fotoaparatom. Uslijedio je prolaz kroz prostorije radne zajednice na putu prema svlačionicama.

rođen1

U pratnji vrijednih hostesa, koje su odgovarale na mnogobrojna pitanja, članovi su obišli tunel koji vodi do glavnog travnjaka, te su imali priliku fotografirati se ispred slika svojih omiljenih igrača. Svatko je izabrao svog favorita. Fotoaparati i mobiteli bili su u punom pogonu, trebalo je zabilježiti svaki detalj za uspomenu.

Na jednom mjestu okupila se duša kluba – njezini navijači. Od onih najmanjih koje su roditelji još morali nositi u rukama pa sve do starijih gospodina i gospođa koji već desetljećima dolaze na utakmice Rijeke i koji su s ponosom nosili šal oko vrata.

rođen3

Uslijedilo je i razgledavanje predsjedničkog skyboxa, te slika koje krase hodnik. Krenulo je i evociranje starih uspomena. Mnogi su se prisjetili svoje mladosti i utakmica u kojima su pratili Rijeku, mnogi još čuvaju ulaznice s legendarnih finala Kupa Jugoslavije. Najmlađi su pak dobili priliku vidjeti povijest Rijeke kroz najveće uspjehe.

rođen5

Na kraju odlazak u hospitality gdje je članove dočekalo jedno malo iznenađenje – rođendanska torta! Zajednička želja bila je – naslov prvaka. (hnk rijeka)

Foto: HNK Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari