U RESTORANU HOTELA KUKURIKU

Rotary klub Kastav održao donatorsku večeru za nadarenog mladog šahista Erika Golubovića

Rotary klub Kastav održao je u petak svoju drugu donatorsku večeru u restoranu hotela Kukuriku

Jedan od pravaca služenja Rotaryja je i služenje mladima te se kroz donatorske događaje, stipendije i brojne humanitarne aktivnosti ponosno pruža podrška i podiže svijest o mladim generacijama koji se ističu sa svojim rezultatima i radom u zajednici.

Donatorskom večerom pružena je podrška za daljnje aktivnosti Erika Golubovića, dvostrukog državnog prvaka u šahu i brončanog na Europskom prvenstvu u šahu za mlade.

“Erik je bio s nama na večeri pa su se neki i okušali u partiji šaha s ovim čudom od djeteta. Drago nam je da ga možemo podržati u daljnjem radu jer naše aktivnosti rado usmjeravamo prema djeci i mladima. Ovih dana u kastavskom vrtiću otvara se logopedski kabinet, odnosno senzorna soba koja je opremljena uz pomoć naše donacije.”, ističe Mirko Grošić, predsjednik Rotary kluba Kastav.

Na donatorskoj večeri predstavljena su vina vinara i članova Rotary kluba Kastav, Dejana Rubeše i Ivana Damjanića, a za hranu se pobrinuo chef Nenad Kukurin, također član kluba.

Kroz podršku mladima za njihov trud, rad i odricanje, koji su podloga i preduvjet za moderno i uspješno društvo, ova zajednica naglašava svoju namjeru da se u budućnosti iskaže kao čvrsti oslonac mladim ambicioznim ljudima na putu do njihova uspjeha.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari