DOVOLJAN JEDAN POTEZ

Ljudi tvrde da im uz ovaj jednostavan trik wc papir traje dulje

Idi na originalni članak
Foto: Pexels

Toaletni papir troši se brže nego inače? Pokušajte zgnječiti rolu – tako će se ona sporije vrtjeti na držaču i povlačit će se manje papira

Oglas

VIDEO DANA

Budući da trenutno sve više vremena provodimo kod kuće, logično je da nam osnovne potrepštine isteknu mnogo brže nego prije. Kao rezultat samoizolacije uslijed koronavirusa, neke stvari, uključujući brašno, sapun i toaletni papir mogu se klasificirati kao “suho zlato”, jer ih je prilično teško naći u trgovinama.

Zgnječite rolu i papir će trajati dulje!

Domišljata mama podijelila je svoj top savjet uz koji rola toaletnoga papira može dulje trajati u Facebook grupi “Mums Who Budget & Save”. Ovaj trik savršen je u vrijeme pandemije, ali ga, naravno, možete nastaviti primjenjivati i kasnije, piše Mirror.

“Djeca vam pohađaju školu na daljinu? Toaletni papir troši se brže nego inače? Pokušajte zgnječiti rolu – tako će se ona sporije vrtjeti na držaču i povlačit će se manje papira”, napisala je u statusu i fotografijom pokazala kako ona to radi.

Mnogi su članovi grupe brzo pohvalili neimenovanu ženu zbog njezine pametne ideje. “Genijalno! Definitivno isprobavam – za sebe!”, obećao je jedan, a drugi je donio provjerene rezultate: “Radim ovo već dulji niz godina. Djeluje!”.

Exit mobile version