TOČNO MJESEC DANA DO BOŽIĆA: Evo kako u svom domu izraditi savršeni adventski vijenac!

Još je samo 29 dana ostalo do Božića. Ovaj vikend palimo prvu svijeću na našem adventskom vijencu, a ako vam nedostaje ideja kako napraviti savršeni vijenac, pogledajte naš prilog

Nije nam još došla prava zima, ali blagdani će nam doći dok kažemo keks i zato je pravo vrijeme za izradu blagdanskih dekoracija.

Upravo zato je s nama gospođa Jasna Degoricija, dekoraterka u ‘Dobar partner’.

“Za uvodni dio u blagdane krećemo s Adventom s obzirom da je Advent vrijeme došašća dakle priprema i uvod u božićne blagdane”, kaže Jasna.

“Imamo nešto što bi mogli nazvati nekom klasikom jer kad govorimo o adventskom vijencu onda zamišljamo da je to krug s četiri svijeća. No međutim, ovdje smo pripremili i nešto posebnije, drugačije što nije klasika”, dodaje.

“Za posebno dekoriran vijenac koristit ćemo grane ili smrznute grane koje ćemo vrlo jednostavno složiti da upotpunimo naš vijenac. Mi ćemo to raditi kružno, slijediti oblik našeg vijenca. Ako netko ne želi ovakvu dekoraciju može izabrati grane borovine. Koje mogu biti ili svježe ili umjetne. Da bismo postavili svijeće savjetujem da se koriste limići jer su praktični i lako možemo fiksirati tu svijeću. Da bi ona bolje stajala korisno je koristiti silikon koji zalijepo na dno lima.”

Čitave upute za izradu savršenog vijenca pogledajte u prilogu.
Dalila Turk

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari