NEMA VIŠE BACANJA

Vratite stare lonce i tave u život: Potreban vam je samo jedan sastojak koji svi imaju kod kuće

Foto: Screenshot/Instagram

Vaše stare lonce i tave možete vratiti u život uz minimalan napor, a sve što vam treba su topla voda i jedan sastojak koji sigurno imate kod kuće

Jedna ljubiteljica čišćenja na društvenim mrežama otkrila je jednostavni trik zahvaljujući kojem nećete tako često bacati stare lonce i tave. Naime, oni ponovno mogu izgledati potpuno novo, i to bez ribanja.

Naime, @Lynsey_QueenOfClean na Instagramu je pokazala kako je svoju staru tavu vratila u život. Napunila ju je vrućom vodom iz slavine i u nju ubacila vrećicu od čaja, naglasivši kako nije bitno je li korištena ili ne.

“Stavite vrećicu i pustite tanine iz čaja da obave svoj posao”, objasnila je. Ostavila ju je unutra 15 minuta, nakon čega je izlila vodu u sudoper, a tava je bila potpuno čista. “Bez ikakvog ribanja. Divna, čista tava”, rekla je na kraju videa koji je skupio nekoliko tisuća lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lynsey Queen Of Clean (@lynsey_queenofclean)

“Trik s vrećicom od čaja. Nove ili korištene vrećice čaja sjajno čiste i odrađuju sjajan posao s prljavim tavama. Neka čaj učini svoje, bez ribanja”, napisala je u opisu.

Gledatelji su joj zahvalili što je s njima podijelila trik te su potvrdili da su i oni dobili iste rezultate, prenosi Net.hr.

“Sjajan savjet. Isprobala sam ga nekoliko puta i svaki je put upalio. Hvala ti”, “Čudesan trik, tave su mi spašene”, “Wow, nisam ovo znala. Napokon više nema ribanja”, neki su od komentara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari