NEMA VIŠE BACANJA

Vratite stare lonce i tave u život: Potreban vam je samo jedan sastojak koji svi imaju kod kuće

Idi na originalni članak
Foto: Screenshot/Instagram

Vaše stare lonce i tave možete vratiti u život uz minimalan napor, a sve što vam treba su topla voda i jedan sastojak koji sigurno imate kod kuće

Oglas

Jedna ljubiteljica čišćenja na društvenim mrežama otkrila je jednostavni trik zahvaljujući kojem nećete tako često bacati stare lonce i tave. Naime, oni ponovno mogu izgledati potpuno novo, i to bez ribanja.

Naime, @Lynsey_QueenOfClean na Instagramu je pokazala kako je svoju staru tavu vratila u život. Napunila ju je vrućom vodom iz slavine i u nju ubacila vrećicu od čaja, naglasivši kako nije bitno je li korištena ili ne.

“Stavite vrećicu i pustite tanine iz čaja da obave svoj posao”, objasnila je. Ostavila ju je unutra 15 minuta, nakon čega je izlila vodu u sudoper, a tava je bila potpuno čista. “Bez ikakvog ribanja. Divna, čista tava”, rekla je na kraju videa koji je skupio nekoliko tisuća lajkova.

“Trik s vrećicom od čaja. Nove ili korištene vrećice čaja sjajno čiste i odrađuju sjajan posao s prljavim tavama. Neka čaj učini svoje, bez ribanja”, napisala je u opisu.

Gledatelji su joj zahvalili što je s njima podijelila trik te su potvrdili da su i oni dobili iste rezultate, prenosi Net.hr.

“Sjajan savjet. Isprobala sam ga nekoliko puta i svaki je put upalio. Hvala ti”, “Čudesan trik, tave su mi spašene”, “Wow, nisam ovo znala. Napokon više nema ribanja”, neki su od komentara.

Exit mobile version