Severinina odvjetnica: ‘Ona je u šoku! Posvetila se djetetu’; Popović: ‘Ovako je trebalo biti’

Idi na originalni članak
Foto: Borna Filic/Davor Puklavec/PIXSELL

Odvjetnici Milana Popovića zadovoljni su presudom koja je, pak, šokirala pjevačicu i njezin odvjetnički tim

Oglas

Na Općinskom sudu u Zagrebu donesena je presuda u sporu pjevačice Severine Kojić i njezina bivšeg partnera Milana Popovića prema kojoj će njihov sin odsad živjeti s ocem.

Više u VIDEOPRILOGU:

Sutkinja je tu privremenu odluku, koja odmah stupa na snagu, donijela bez prisustva roditelja koji nisu došli na sud.

“Jako sam zadovoljan presudom koja nije donesena iz hira nego nakon niza događaja. Ovo je prvi korak i nadam se da će nas odnos od sada malo drugačije funkcionirati. Ja ću ostati s malim u Zagrebu i dalje ga voditi ujutro u školu. Ne mogu ga odvesti iz Hrvatske bez majčine suglasnosti”, poručio je poduzetnik Milan Popović.

Dodao je kako je presuda dobro obrazložena te kako neće biti potrebe od viših istanci da je odbace.

Severina će morati isplaćivati i alimentaciju od 1200 kuna, a sina će moći vidjeti dvaput na tjedan i svaki drugi vikend. Odvjetnici Milana Popovića zadovoljni su presudom koja je, pak, šokirala pjevačicu i njezin odvjetnički tim.

“Odluka nije u skladu sa zakonom i pravom na privatni život majke i djeteta. Odluka bitno utječe na privatni život i djeteta i majke, i za mene, kao odvjetnika je to presedan u sudskoj praksi. Tu su primijenjena dva obiteljska zakona koji su se primijenjivali ovisno o problematici o kojoj se raspravljalo”, kazala je za RTL Severinina odvjetnica, Jasminka Biloš.

Dodala je kako je Severina u šoku te da se s njom nije čula oko detalja i reakcije jer je Severina odlučila poslijepodne provesti sa svojim sinom. Pojasnila je i kako ne mora biti nužno točno da Severina dijete treba predati njegovom ocu do 20:00 sati.

Vijesti.hr

Exit mobile version