SHARKTEAM: Mladi Riječani lansirani zanimljivu arkadnu igricu „Colby“

Igrica je namijenjena svim uzrastima za zabavu i međusobno nadmetanje. “Colby” se može pronaći na Google Playu i App Storeu

Mladi Riječani okupljeni u SharkTeam su entuzijasti inspirirani ljubavlju prema igricama. Od 2015. godine rade na razvoju novh zanimljivih igrica. Krenuli smo kao startup team u želji podjele mašte i ideja sa svijetom.

Unatrag nekoliko godina pomno su pratili želje i potrebe potencijalnih korisnika kako bi osmislili što bolji proizvod poštujući želje korisnika i zadovoljavajući opće standarde. Projekt su financirali iz vlastitih sredstava te se nadaju u skoroj budućnosti osnaženju ekipe i financija. Zasad su osmislili Colby no u skoroj budućnosti predstavit će još igrica.

Njihova Colby igrica je arkadna igrica „balansiranja“ u kojoj protagonist na zanimljiv način vodi borbu s raznim preprekama uz cilj što duljeg ostanka na životu te otkrivanje bogatog programa od nekoliko svijetova. Održavanjem ravnoteže i izbjegavanjem prepreka postiže se rezultat kojim je omogućeno neprestano nadmetanje.

Omogućeno je dinamično upravljanje likom, zanimljiv popratni sadržaj te međusobno nadmetanje u rezultatu. Grafika je odrađena u 2D tehnici. Igra je napravljena u arkadnom modu. Odrađeno je sa animacijama koje daju veći doživljaj igrici. Grafika je slična već viđenim video igrama kao što su: Subway Surfers, Hungry Shark Evolution, Zombie Tsunami… .

Značajke igrice Colby

Upravljanje likom „tilt“ načinom
Dinamična izmjena svijetova
Zanimljiva borba s preprekama
Međusobno nadmetanje putem Facebooka i Googla
Sakupljanje novčića i bogati market
Igrica je prilagođena za sve uzraste
Dinamične animacije te popratni zvukovi
Prilagodba igrice za mobilne uređaje

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.colby.sharkteam&hl=en

https://itunes.apple.com/us/app/colby/id1248038401?mt=8

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari