Spektaklom ‘Christmas Tree Lighting’ u subotu počinje „najljepši Advent uz more“!

Nakon paljenja lampica slijedi veliki koncert banda Teddy Lion Selection koji će nakon popularnih božićnih melodija zabavu nastaviti plesnim hitovima

Ovogodišnji adventski program u Amadria Park hotelima, ali i u cijeloj Opatiji, počinje spektaklom ‘Christmas Tree Lighting’ u subotu 25. Studenog u 17 sati.

Svečana ceremonija paljenja lampica na velikom božićnom drvcu na terasi hotela Continental održava se već četvrtu godinu zaredom. U programu do paljenja lampica nastupa nekoliko izvrsnih bandova, a posebni gosti su Učenički zbor O. Š. R. Katalinić Jeretov iz Opatije. Voditeljica programa je Martina Majerle, a kao i prethodnih godina uživat ćemo u njenoj izvedbi ‘All I want for Christmas is You’ uz dječju plesnu skupinu Gym Dance.

Nakon paljenja lampica slijedi veliki koncert banda Teddy Lion Selection koji će nakon popularnih božićnih melodija zabavu nastaviti plesnim hitovima, ne samo današnjima, već i onima dobro poznatima iz 70-ih, 80-ih, 90-ih…

Ulaz je slobodan.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari