PAKET K'O 10 LITARA GORIVA

Splitske trafikantice u čudu jer nisu prodale niti jedan jedini kondom: ‘Ili se ne seksaju ili ne paze’

Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL

‘Kondomi nam uopće ne idu, ni jedan se nije prodao. IIi se ne seksaju ili ne paze’, kaže jedna prodavačica iz kioska u splitskom Parku mladeži gdje se održava Ultra

U Splitu se održava Ultra, najveći festival elektronske glazbe u Hrvatskoj i jedan od najvećih u Europi. U Split se sjatila mladež iz cijelog svijeta, očekuje ih se ukupno 160 tisuća, ali sudeći po riječima prodavačica na kioscima u blizini Parka mladeži gdje se festival održava – ili su vrlo čedni ili su vrlo nehajni,

“Kondomi nam uopće ne idu, ni jedan se nije prodao. IIi se ne seksaju ili ne paze”, kazala je za Slobodnu Dalmaciju jedna trafikantica.

‘Organizatori određuju cijene svih artikala’

No, pri pogledu na cijene kondoma na kioscima stvari bivaju mnogo jasnije. Cijene paketa s tri kondoma kreću se u rasponu od 110 do 180 kuna! Prodavačice objašnjavaju da su “organizatori odredili cijene svih artikala”.

Našto je prihvatljivija cijena upaljača – koštaju 36 kuna, ali se ne smiju unijeti u prostor gdje se održava festival. Pola litre piva košta neprihvatljivih 60 kuna, a bočica vode od pola litre još neprihvatljivijih 36 kuna.

Tete na kioscima kažu da ove godine, za razliku od prijašnjih, posjetitelji Ultre gotovo i ne kupuju kartice za internet, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari