NAJBOLJA ZAŠTITA

Stiže ljeto, jeste li već zaštitili svoje mobitele? U Rijeci brzo i lako do maksimalne zaštite od ogrebotina i padova!

U riječkom Tower centru posjetite poslovnicu globalno poznate franšize Mobile Outfitters posvećene zaštiti vaših mobitela, tableta, pametnih satova…

Razbijeni zasloni na pametnim telefonima i drugim elektroničkim uređajima nisu nikakva rijetkost jer se svakome od nas može dogoditi trenutak nepažnje. Možda ne možemo uvijek spriječiti situaciju u kojoj će nam uređaj ispasti iz ruke, ali možemo li spriječiti velika oštećenja koja pritom obično nastaju?

No sada i za to postoji izvrstan lijek!

Franšiza Mobile Outfitters stigla je prije par mjeseci u Rijeku na 2. kat Tower centra i odmah izazvala velik interes građana koji žele da njihovi mobiteli, tableti, satovi… budu u potpunosti zaštićeni posebnom tehnologijom koja ne narušava izvorni izgled uređaja.

Mobile Outfitters, tehnika zaštite mobilnih uređaja bazirana na inovativnoj američkoj tehnologiji proizašloj iz vojne industrije, širom svijeta ima preko 900 poslovnica (samo u Italiji oko 200!). Sada i na 2. katu Tower centra možete predati svoj mobitel, ‘pametni’ sat, tablet, laptop, GPS uređaj… djelatnicama na štandu Mobile Outfittersa i kroz kratko vrijeme dobit ćete uređaj zaštićen ne samo od ogrebotina i padova nego i od udaraca čekićem – u što smo se i sami uvjerili.

Najprestižnija tehnika zaštite ‘pametnih’ uređaja

Za cjelovitu zaštitu pametnog telefona, tvrtka nudi troslojnu fusion foliju od poliuretana u kombinaciji s Fusion Bumperom koji zajedno štite ekran i tijelo uređaja, bez narušavanja ergonomskih karakteristika i bez narušavanja kvalitete prikaza na zaslonu pametnog telefona. Takva kombinacija pruža maksimalnu kombinaciju od ogrebotina, padova, udaraca i slično, poručuju iz Mobile Outfittersa.

“Riječ je o najprestižnijoj tehnici zaštite ‘pametnih’ uređaja u svijetu”, ističu iz riječkog Mobile Outfittersa koji je nedavno otvorio poslovnicu i u Puli kao i u Arena centru Zagreb. (Sve poslovnice na njihovoj internetskoj stranici moutfitters.hr).

“Od ostalih nas razlikuje to što sve proizvode izrađujemo na licu mjesta koristeći poseban rezač proizveden u Americi. Rezač u svojoj memoriji ima apsolutno sve modele mobitela na tržištu, njih oko 2000 – pa i one najnovije jer se ažurira praktički na dnevnoj bazi.

Uređaj potom ‘nacrta’ posebnu poliuretansku zaštitnu foliju točno prema određenom modelu mobitela čime se zadržavaju sve funkcije uređaja – wirelles, otključavanje pomoću otiska prsta i drugo. Uređaj je sada maksimalno zaštićen ali i dalje funkcionira besprijekorno.”, objašnjavaju nam iz riječkog Mobile Outfittersa.

Folija koju koriste nije napravljena od kaljenog stakla već od poliuretana zbog čega ne dolazi do pucanja. Fusion folija s patentiranom TriACTIVE tehnologijom zaštite od udaraca je elastična i mekana, a dizajnirana na način da na sebe prima oštećenja. Folija upija i raspršuje energiju udarca, otporna je na ogrebotine, na njoj ne ostaju otisci prstiju i ima ‘samooporavljujuću’ osobinu.

Taj materijal obično se koristi u vojne svrhe pa se primjerice elisa helikoptera radi upravo od poliuretana.

Udarci, padovi, grebanje… folija štiti od svega

Na drugom katu Tower centra i sami smo se uvjerili u kvalitetu zaštite mobitela Mobile Outfitters metodom.

Djelatnik je uređaj obložen njihovom zaštitnom folijom udarao čeličnim alatom a zatim bacio s visine – na ekranu ni na drugim dijelovima mobitela nismo uočili nikakve ogrebotine ni oštećenja!

“Velika prednost folije poliuretana proizašle iz američke vojne industrije koje uvozimo je u tome da besprijekorno štite telefon ali mu ne mijenjaju izgled, ne narušavaju dizajn i težinu uređaja te ne remete funkcije uređaja”, ističu iz Mobile Outfittersa i dodaju kako silikonske maske skupljaju prašinu dok je njihov postupak zaštite vakuumski i sprečava zadržavanje prašine na foliji.

Ističu kako njihov program zaštite podržava sve modele mobitela, a zaštita se pokazala odličnom na zakrivljenim zaslonima. Cijene različitih modela i razina zaštite kreču se od 26,41 do 92,77 eura dok je program zamjene, u bilo kojoj poslovnici širom svijeta, posebno povoljna – svega 10,49 eura!

Da doista vjeruju u svoje proizvode zaštite govori i činjenica da tvrtka nudi program doživotne zamjene, što znači da možete zamijeniti kupljeni proizvod neograničeni broj puta, i to bez obzira na uzrok oštećenja samog proizvoda. Pritom jedino plaćate instalaciju odnosno zamjenu zaštitnog proizvoda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari