ŠTO ĆE SE NOSITI OVOG LJETA? Tina Katanić nas je povela u shopping kupaćih kostima!

Dugo toplo ljeto čeka Tinu Katanić. A da bi prošlo u trendu, Tina je već danas birala kupaće kostime, kojima će ovo ljeto zasjati na plaži

Upornoj kiši unatoč mi smo odlučili uskočiti u ljeto i baciti se u potragu za kupaćim kostimima. Stvarno je bilo dosta sivila, hoćemo žarke zrake sunca i paletu boja. A upravo je to hit ove sezone.

“Ja osobno volim vedre boje. Boja breskve, kivi boja, žuta, narančasta… Sve te ljetne nijanse jednostavno obožavam”, kaže manekenka Tina Katanić.

A ovoga ljeta, Tina će doći na svoje. Što veselije i šarenije, to bolje.

“Ove sezone nas očekuju vedre i vesele boje, puno cvjetnog uzorka…”, kaže prodavačica Ana Trbojević.

Gotovo da ne postoji pogrešna kombinacija, a želite li zablistati u stilu Hollywooda, pri odabiru pozornost obratite na neke od jednodjelnih badića.

“Mislim da žene griješe što forsiraju stalno dvodjelne kupaće. Mislim da i jednodjelni, pogotovo na pola jednodjelni, mislim da se vraćaju na velika vrata zato što su vrlo funkcionalni. Možeš sjesti u kafić, pa na ručak, pa malo šetati… Tako da, svakako ću si odabrati jedan jednodjelni ove sezone”, kaže Tina.

Ako imate problema s konfekcijskim brojevima, jer grudi su možda manje, a guza veća ili obratno, bez ustručavanja možete tražiti različite brojeve gornjeg i donjeg dijela kupaćeg kostima. U većini trgovina s takvim kombinacijama nema problema.

Mislim da ženama jako puno znači što mogu kombinirati odvojeno gornji i donji dio kupaćeg kostima. Nisu sve žene uvijek 38, 36, negdje je malo više, negdje je malo manje. A i boje se mogu kombinirati, tako da u biti možete dobiti dva, tri, kupaća kostima. A i sviđa mi se što sve više na našem tržištu se mogu naći razni parei koji ženama olakšavaju cjelokupan stajling”, kaže Tina.

Najvažnije modno pravilo je da nosite ono u čemu se najbolje osjećate. Trendovi bi vas trebali usmjerti, nikako ograničavati.

“Pravilo je da nema pravila. Dakle, svaka žena je različita i svaka žena je onoliko lijepa koliko se lijepo osjeća u nekakvom komadu odjeće ili kupaćeg kostima. Tako da, drage moje žene, kile nisu bitne. Osmijeh na lice i to je to. I volite život, savjetuje Tina.

Što na to dodati osim – vidimo se nasmiješene na plaži!
Ida Balen

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari