POZIVAJU MALIŠANE NA DRU.ŽENJE

‘Šumasti’ u subotu stižu u trgovački centar u Rijeci

Simpatične plišane igračke Šumaste u kolovozu je predstavio trgovački lanac Kaufland, a sada poziva mališane na druženje s njima u trgovini

Šumasti stižu kao novi program vjernosti u Kauflandu. Oni su ekološko osviješteni plišanci koji dolaze kao 6 različitih likova od kojih svaki predstavlja jedno stablo, a sve kako bi djeca upoznala raznolikost i važnost svijeta drveća.

Sada Kaufland u nekoliko trgovina diljem Hrvatska priprema i posebne, „šumaste“ doživljaje za najmlađe!

U subotu, 17. rujna, taj trgovački lanac poziva mališane i njihove roditelje da se pridruže zabavnim aktivnostima organiziranim za njih u riječkoj trgovini Kauflanda! Tamo će ih čekati maskote Šumastih s kojima će se moći fotografirati, a najmlađe očekuju i zabavne aktivnosti poput facepaintinga, igre memory, crtanja i drugo.

Iz Kauflanda ovim putem pozivaju djecu i njihove roditelje da se pridruže Šumastima u Kauflandu u Rijeci (Zametska ul. 44, Rijeka), u subotu od 10 do 14 sati!

Podsjetimo, Šumasti također imaju humanitarni karakter te od svakog kupljenog plišanca Kaufland odvaja 1 kunu, a ukupni će se iznos donirati SOS Dječjem selu Hrvatska kako bi mogli kupiti dizalicu topline i osigurati djeci topao dom u zimskim danima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari