OTVOREN KLUB

Svi su željni zabave: Zrće krenulo u sezonu ranije nego ikad prije

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Sezona je na najpoznatijoj party destinaciji počela još ranije

Najpoznatija hrvatska party destinacija, Zrće, ove je godine započela s radom ranije nego ikad prije, otvaranjem kluba Noa, u kojemu je održan May 1st festival.

Trodnevni festival privukao je više od 600 gostiju željnih dobre zabave, što je više nego respektabilna brojka u predsezoni. U klubu Noi planiraju ovaj festival nastaviti i idućih godina, čime će sezona partijanja na Zrću definitivno počinjati mjesec dana ranije, u odnosu na dosadašnje, piše Novi list.

”Nakon dvije godine pandemije i teške situacije u event industriji primijetili smo da su ljudi željni zabave i dobrog provoda. Zato smo ove godine odlučili otvoriti sezonu prije nego ikad i time pozvati domaće goste na odličan provod za dobar početak sezone te se nadamo novom poglavlju i oporavku cijele event industrije. May 1st Fest projekt je koji planiramo nastaviti i ubuduće. U bliskoj budućnosti imamo u pripremi još mnogo sličnih evenata koji će produžiti sezonu, obogatiti ponudu Zrća, a samim time i otok Pag kao destinaciju”, rekao je Goran Sertić, direktor Noa Glamping Resorta.

Festival je trajao od 29. travnja do 1. svibnja, istaknuo je Sertić. Ove sezone, na Zrću se, nakon dvije godine koje je obilježila pandemija, očekuju dobri rezultati, s brojem posjetitelja na razinama barem približnim onima prije izbijanja zaraze koja je, posebno u 2020. godini, teško pogodila hrvatsku party prijestolnicu.

Prije dvije godine na Zrću je bilo svega oko deset posto od broja gostiju iz 2019. godine koja se uzima kao referentna točka kad se zbrajaju rezultati u turizmu, dok je prošla sezona bila ipak znatno bolja, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari