SAVJET ISKUSNIH

Tattoo majstori se složili oko toga što nikad ne biste smjeli tetovirati na sebe

‘Doslovno je poput prokletstva i vjerojatno ćete prekinuti već sljedećeg tjedna’, kazao je jedan od djelatnika tattoo studija

Vjerujete li da postoje “uklete” tetovaže, naslikana prokletstva?

Ako nikad niste razmišljali o toj temi, eto jednog videa koji nam je dao povod za razmišljanje. Naletjeli smo na taj zapis na TikToku, objavljen je prije tri mjeseca, a potpisali su ga djelatnici jednog tattoo studija iz Sydneyja.

Ukratko, upitani što misle o partnerima koji razmjenjuju tetovaže imena kako bi dokazali da se beskrajno vole, majstori tog zanata jednoglasno su odgovorili da to nipošto ne bi trebalo činiti.

“Nemojte. Osim ako već niste postali roditelji i(li) bračni partneri. Ako to nije slučaj, donosi nesreću”, kazao je jedan od djelatnika, a na što se nadovezao njegov kolega:

“Slažem se. To je jako loša ideja. Ja samo istetovirao ime svoje partnerice, ali govorimo o mojoj supruzi”.

Nije tu stalo.

“Ne činite to. Doslovno je poput prokletstva i vjerojatno ćete prekinuti već sljedećeg tjedna. Svaka čast ako veza potraje, odlično za vas, ali ja vam to ne bih preporučio”, dodao je još jedan od tattoo majstora.

Zanimljivo, teoriju su podržali i korisnici TikToka.

@markdtattoo

You heard them ? Better think about getting your partner’s name tattooed on you #tattooartistlife #tattooartistcheck #tattooquestions #tattootiktoks

♬ Couple tattoos – MARKD | Sydney Tattoos

“Slažem se. Čak bih rekla da ne bi trebalo tetovirati imena partnera ni u slučaju bračne zajednice”, napisala je jedna djevojka čiji je komentar dobio najviše lajkova, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari