SPOJEVI ZA CIJEPLJENJE

Tinder i druge aplikacije za ”dejtanje” garantiraju veći uspjeh onima koji su se cijepili; Evo kako!

Foto: Unsplash

Skupina najvećih američkih aplikacija za ”dejtanje” počinju s poticanjem korisnika na cijepljenje.

Nove značajke podrazumijevaju ”značke” za korisnike i pokazivat će status cijepljenja svakog korisnika, a uskoro ćemo ih pronaći na većini američkih aplikacija od kojih je najpoznatija i najpopularnija – Tinder, a obuhvaćat će i druge poput Match, OKCupid, BLK, Chispa i Plenty of Fish, piše TheVerge.

Cilj je potaknuti korisnike na cijepljenje, a kako bi to i učinili obećali su mnogo više spojeva svima koji su se cijepili! 

U objašnjenju navode istraživanja OKCupida koja sugeriraju da cijepljeni dobivaju 14 posto više susreta i ”dejtova”. Neke će aplikacije čak dopustiti korisnicima da filtriraju podudaranja prema statusu cijepljenja.

Određene značajke ovise o aplikaciji; Tinder će primjerice izdavati besplatne premium značajke cijepljenim korisnicima koji će dobiti naljepnicu koja će biti vidljiva na profilu.

Bumble i Badoo ponudit će slične značke profila cjepiva i besplatne bodove cijepljenim korisnicima. 

Još uvijek je nejasno kako aplikacije planiraju provjeriti jesu li korisnici koji tvrde da su cijepljeni zaista cijepljeni.

Mnoge aplikacije, poput Tindera, već nude značajke provjere, pa teoretski već imaju uspostavljene sustave za provjeru sličnih podataka, no trenutno samo na području Amerike. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari