BOLJE POLOVICE SLAVNIH ROCKERA

Galerija | Tko su dame iz sjene Leta 3? Mrle već godinama voli poznatu pjevačicu, Prljinu suprugu smo vidjeli u Liverpoolu

Let 3 se u utorak plasirao u finale Eurosonga, a s glavnim akterima grupe Zoranom Prljom Prodanovićem i Damirom Martinovićem Mrlletom u Liverpoolu su slavile i njihove partnerice koje su im došle dati podršku.

Tko su žene koje su osvojile srca slavnih rockera? Jedna je poznata akterica na umjetničkoj sceni, a druga se drži dalje od očiju javnosti.

Pjevačica Ivanka Mazurkijević podržala je partnera Damira Martinovića Mrleta, basista i jednog od osnivača grupe Let 3, na ovogodišnjem Eurosongu, a podršci u Liverpoolu pridružila se i supruga Zorana Prodanovića Prlje, Marija Prodanović.

Ivanku smo mogli redovito pratiti na HRT-u u ulozi mentorice u emisiji “Zvijezde pjevaju”, a nakon emitiranja showa otišla je u Liverpool svome partneru Mrli i Letovcima. Naime, Mrle je već više od desetljeća u sretnoj vezi s kolegicom Ivankom Mazurkijevć s kojom ima kći Evu rođenu 2011. koja je njihov ponos.

Inače, obitelj je poznata po autentičnim i unikatnim modnim kombinacijama te baš nikad ne razočaraju, a osebujni par je kći pokazao javnosti 2020. godine u spotu za pjesmu “Seagull”.

Par se upoznao tijekom pripremanja predstave Kiklop Scene Velika Gorica u kojoj su nastupali svi članovi riječkog benda. Svadbu su odgađali nekoliko puta, a posljednji put to su učinili 2021. kad su morali odgoditi vjenčanje jer je Ivanka bila pozitivna na koronavirus.

Inače, Ivanka je glazbenica i pjevačica grupe Stampedo te je nastupala u serijama Dobre namjere i Odmori se, zaslužio si. S Mrletom je snimila nekoliko spotova i album za djecu Kišni razdraganci. Naime, Mrle je prije Ivanke bio u braku s Jelenom Germuth s kojom je dobio kćer Rožu. Par se vjenčao davne 2004. nakon višegodišnje veze, a veza s Ivankom započela je nakon što su predali papire za razvod.

Dok je Ivanka poznata na domaćoj sceni, Prljina samozatajna supruga drži se dalje od očiju javnosti. Marija Prodanović došla je s kćerima u Liverpool kako bi podržala supruga, a pao je i poljubac za sreću uoči koncerta.

Naime, o tajanstvenoj Mariji u javnosti se ne zna gotovo ništa. Toliko se rijetko pojavljuje u javnosti da mnogi ni ne znaju kako ona izgleda, a tek u Liverpoolu smo je imali prilike vidjeti u punom sjaju uz supruga Prlju. Inače, Prlja i Marija imaju dvije kćeri, Veru i Maru, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari