U kafićima u Rijeci, Kastvu i Čavlima u četvrtak možete kavu ili čaj “platiti” stihovima!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Proslavite Međunarodni dan poezije tako da kavu platite stihom u okviru globalne kampanje tvrtke Julius Meinl ‘Kava na dar za napisani stih’

Mirisna kava, dodir pera i zagrljaj inspiracije – nit su vodilja i ovogodišnje Julius Meinl globalne kampanje: “Platite kavu stihom” koja svake godine 21. ožujka, na Međunarodni dan poezije, nadahnjuje tisuće ljudi diljem svijeta na pisanje stihova.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kampanja se provodi u više od 40 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj ljubitelji kave mogu svratiti 21. ožujka u jedan od 150 Julius Meinl partnerskih ugostiteljskih objekata i u njima zamijeniti svoje stihove omiljenim napitkom.

Na riječkom području u ovu akciju uključeni su: u Rijeci tri ugostiteljska objekta – kavana Filodrammatica, caffe bar Corto Maltese i caffe bar Nubar; Centar caffe bar u Čavlima i Mon cafe caffe bar u Kastvu.

Julius Meinl već šestu godinu poziva sve ljubitelje kave da ispišu na papir svoj stih te njime plate kavu ili čaj. Sve koji se uključe i u ovu kampanju očekuje i nagradni natječaj. Julius Meinl za najljepši stih poklanja u svakom od 150 Julius Meinl partnerskih ugostiteljskih objekata po jedan Inspresso aparat za kavu s kapsulama.

Na priloženi obrazac upisat ćete svoje stihove te ime i prezime kako bi mogli sudjelovati u nagradnoj igri. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Popis lokacija koje se uključuju u kampanju možete pogledati na web stranici, a propozicije nagradnog natječaja “Platite kavu stihom 2019.” OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari