Ovo je druženje i humanitarnog karaktera.

Sutra će se u 16 sati u cijeloj Hrvatskoj održati okupljanje svih ljubitelja i vlasnika francuskih buldoga – Buldogijada.

Buldogijada je događaj koji se održava više puta godišnje, a na kojem se okupljaju vlasnici i ljubitelji buldoga. Na Buldogijadu su dobrodošli i oni koji tek namjeravaju imati buldoga jer je to prava prilika da se upoznaju s pasminom. Također, mogu doći svi oni koji se (samo) žele maziti s psima.

Ovog puta Buldogijada ce se održati u čak 10 gradova diljem Hrvatske: Rijeci, Zagrebu, Splitu, Puli, Zadru, Varaždinu, Osijeku, Požegi, Slavonskom Brodu i Bjelovaru. Odnosno, bit će na Trsatu, na Bundeku, u parku Zvončacu, Puntiželi, Boriku, u parku za pse kod groblja, na livadi kod katakombi, na stadionu Slavonija, u parku za pse u Slavonskom Brodu i Jabučeti u Bjelovaru.

Jesenska buldogijada će kao i ljetna biti humanitarnog karaktera. Naime, zajednica Francuski Buldog Hrvatska odlučila je pomoći lokalnim udrugama donacijama pa će se u svakom gradu prikupljati ono što je udrugama najpotrebnije – od hrane do zdjelica, povodaca, ampula…
Vijesti.hr/Buzzara.hr

Foto: Facebook/I.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari