VIŠE OD 20 BRANDOVA PIĆA

U Opatiju stiže prvi Imperial Spirits Festival, idealan događaj za sve ljubitelje koktela

Idi na originalni članak

Svoje će signature koktele predstaviti više od 20 poznatih brandova pića

Oglas

Najljepša terasa na Jadranu posljednji vikend u svibnju postat će oaza vrhunske zabave. Liburnia Hotels & Villas u bajkovitu Opatiju, u hotel Kvarner 26. i 27. svibnja, dovodi prestižni festival koktela – prvi Imperial Spirits Festival.

Riječ je o festivalu koji spaja svijet jedinstvenog barskog iskustva, najnovijih i najfinijih žestokih pića te okuplja najbolje koktel majstore i miksologe iz Hrvatske i regije koji će predstaviti nove trendove u industriji uz nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. 

Posjetitelje očekuje bogat zabavni i glazbeni program

Dok se na pozornici budu izmjenjivali DJ-i i live izvođači, svoje signature koktele predstavit će čak više od 20 poznatih brandova pića. Sva kušana pića biti će dostupna za kupovinu u festivalskoj trgovini. Uz to, na čarobnoj terasi hotela Kvarner se sprema i prava gastro-poezija. U gastro zoni posjetitelji će pronaći širok izbor delicija kako iz lokalne, tako i internacionalne kuhinje. Dok će se preko dana uživati uz dobru glazbu, vrhunske specijalitete i opuštajući zvuk valova, večer je rezervirana za nezaboravni after party. 

“Festival okuplja najbolje od najboljih, imat ćemo priliku uživati u nekim novim okusima, upoznati nove trendove iz dinamičnog svijeta koktela, možda čak i među prvima otkriti koji će to koktel biti koktel ovog ljeta. Svim posjetiteljima garantiramo vrhunsku zabavu i nezaboravno iskustvo”, poručili su organizatori.

Uz Liburnia Hotels & Villas, u organizaciji sudjeluju i partneri iz Austrije koji niz godina organiziraju poznati i visoko posjećeni Liquid Market

Festivalska ulaznica

Festivalska ulaznica uključuje neograničeno kušanje koktela te ulaz na after party, a moguće je birati između dnevne i festivalske ulaznice.

Za sve one koji žele cijeli vikend uživati na Kvarneru u ponudi su paketi koji uključuju i smještaj u predivnim hotelima Liburnia Hotels & Villas. 

Više informacija o ponudi smještaja, ulaznicama za festival i programu mogu se pronaći na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Exit mobile version