23 DANA UŽIVANJA

U rockerskoj atmosferi na Trsatu zaključen ovogodišnji Food Truck Festival! 

Foto: Riportal/ Hrvoje Skočić

Jučer je zaključeno ovogodišnje izdanje Food Truck Festivala

Tijekom 23 dana, koliko su food truckovi bili smješteni u Nugentovom parku ispred Trsatske gradine, uživao velik broj zaljubljenika u street food scenu. Posljednji dan festivala obilježio je nastup riječkih Whiteheadsa koji su izvrsno raspoloženoj publici pružili večer u znaku energičnog rocka. 

Kako gradu koji teče i priliči, festival je završio u rock ritmu, a bila je to i posljednja prilika da posjetitelji kušaju slasne delicije po recepturi zaljubljenika u gastronomiju.

Pokazalo se kako je klopa, cuga i mjuza na četiri kotača primamljiva Riječankama i Riječanima, jednako kao i turistima koji su naš grad izabrali za ljetnu destinaciju.

Festivalski đir popularan je među svim generacijama – dok su najmlađi uživali u Kids corneru i slasticama, oni stariji su uz gastro užitke večeri provodili uz raznolik glazbeni program. Poseban gastro pečat manifestaciji dao je priznati chef Damir Tomljanović, a posjetitelji su objeručke prigrlili festivalski novitet – Capra garden koji je tijekom ovog izdanja festivala bio prava oaza gastro užitaka. 

Izvrsna festivalska atmosfera vladala je iz dana u dan, isprepletena live nastupima bandova i DJ-eva te pub kvizovima.

Nakon Zagreba, Krka i Rijeke, festivalska karavana seli u Pulu, točnije na Hidrobazu u Štinjanu gdje ostaje do kraja kolovoza. Stoga, svi oni koji još nisu kušali delicije majstora kuhinje imat će priliku to učiniti u Puli, a oni koji su kušali fine zalogaje u street food formi, zasigurno će iskoristiti mogućnost da to i ponove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari