U SUBOTU U OMIŠLJU: Posjetite SPL Island, auto-show i natjecanje tuning-vozila

Idi na originalni članak

Već šestu godinu uzastopno, početkom rujna, uvala Pesja u Omišlju ugošćuje SPL Island – SPL&style show

Oglas

Riječ je o međunarodnom eventu na kojem se okupljaju natjecatelji i entuzijasti iz okolnih zemalja a koje povezuje strast prema automobilima.

Riječ je o eventu natjecateljskog karaktera na koji pristupaju vlasnici sa svojim preuređenim vozilima te se natječu u raznim, unaprijed određenim klasama s obzirom na vrstu tuninga odnosno prerade vozila.

Prerade na vozilima su potpune, od samog izgleda automobila (vizualni tuning), audio tuninga pa do prerada na motoru i podvozju vozila gdje iznosi uloženi u izgled automobila nerijetko premašuju vrijednost samog vozila. U sklopu natjecanja je i SPL (Sound Presure Loudness) dio eventa na kojem se sudionici natječu u glasnoći audio sistema ugrađenih u vozila.

Na samom natjecanju i posjetitelji će imati priliku oprobati se u raznim igrama poput brzinske izmjene svjećica na motoru i drugo.

Event po broju natjecatelja i posjetitelja raste iz godine u godinu a podršku događaju daje i sama općina Omišalj kao i Turistička zajednica, što je dokaz kvalitete samog događaja i doživljaja.

Ovim putem organizatori pozivaju sve automobilske entuzijaste, posjetitelje i slučajne prolaznike da ove subote, 9. rujna između 12-19 sati, posjete event u uvali Pesja i razgledaju atraktivna vozila – aoni koji imaju prerađena vozila mogu se i uključiti na natjecanje.

Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Provedite ugodno popodne u šetnji i obilasku nesvakidašnje manifestacije!

 

Exit mobile version