POZIV ZAVRŠIO (NE)OČEKIVANO)

U tri ujutro šef mu poslao poruku da dođe raditi na slobodan dan. Bolje da nije! Evo što mu je konobar odgovorio…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Konobar je podsjetio svog šefa da mu je sutra slobodan dan i da ne može raditi. No, ovaj ga je prozvao da nije timski igrač i da misli samo na sebe

Konobar koji je objavio prepisku sa svojim, sada već bivšim, šefom je postao hit. On je, naime, objavio poruke u kojima ga poslodavac na njegov slobadan dan obavještava da bi ipak trebao doći na posao.

Poruku mu je poslao u tri ujutro, piše TodayUKNews.

U poruci poslanoj u 2.59 sati, njegov šef je napisao: “Moraš doći danas u smjenu od 11 do 22 sata, imamo zakazan event i jednog konobara.”

Konobar je podsjetio svog šefa da mu je sutra slobodan dan i da ne može raditi.

No, ovaj ga je prozvao da nije timski igrač i da misli samo na sebe.

Zaposlenik ga je upitao zašto mu tek tada i u to doba javlja da sutra ipak treba doći na posao rekavši da je popio nekoliko pića i da ne može mamuran raditi tako dugačku smjenu, a šef ga je “educirao” kako “nije dobro previše piti”.

“Kažete konobaru da ne pije u slobodno vrijeme? Želite li reći i kuharima da ne jedu izvan radnog vremena?”, upitao ga je konobar stavivši u poruku i “smajlić”. Napisao je i da bi došao raditi da mu je to netko javio pravovremeno.

Šef ga je tada upozorio da će o njegovu stavu porazgovarati prvom prilikom kada dođe na posao.

To je bila kap koja je prelila čašu i konobar je putem poruke dao otkaz.

Napisao je: “Konobari su sada potrebni posvuda. Mislim da ću otići raditi na jedno od desetak obližnjih mjesta koja zapošljavaju. Dosta mi te je.”

A kad mu je šef rekao da će požaliti, jednostavno je odgovorio: “Poliži mi guz***.”

Poruke su postale viralne nakon što ih je podijelio na Redditu, gdje je jedna osoba komentirala: “Pitao je, a vi ste odgovorili ne. On vam apsolutno nema pravo govoriti kako biste se trebali ponašati kad niste na poslu.”, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari