SAMO ZA ZALJUBLJENE

Uoči Valentinova najromantničnijim liftom u Rijeci možete se voziti u Tower centru

Idi na originalni članak

Sjećate li se ‘najstrašnijeg lifta’ u koji su samo najhrabriji ušli tijekom prošlog Halloweena? Uoči ovog Valentinova stiže najslađi, najzaljubljeniji lift u Hrvatskoj!

Oglas

Imamo još samo jedan dan do Valentinova a to je idealan dan da svojoj voljenoj osobi na još jedan način iskažemo ljubav kroz male znakove pažnje koji će izmamiti osmijeh na licu i toplinu oko srca.

Nevažno je li riječ o dečku, najboljoj prijateljici ili članu obitelji, smisao Valentinova je podijeliti ljubav sa svojim najdražima. Sve što vam je potrebno da biste taj dan proslavili na najljepši način čeka vas u Tower Centeru. Dragu osobu možete razveseliti bombonijerom, omiljenom čokoladom ili cvijetom.

Osim slatkih iznenađenja, u dućanima Tower Centera očekuje vas raznovrstan izbor prigodnih poklona kao što je nakit, sexy rublje, parfemi..

Uz sve to, ne propustite zaviriti i fotografirati se s voljenom osobom u liftu koja je prekrasna kulisa za najljepšu ljubavnu fotografiju.

‘Sigurni smo da će biti i najfotogeničniji lift ovo Valentinovo pa ćemo ga viđati svuda po društvenim mrežama! Ne zaboravite tagirati @tower.center,#loveTOWER.’, pozivaju iz Tower Centera.

Ova atrakcija bit će postavljena od 13. veljače 2023.

Exit mobile version