TREBAJU BITI KVALITETNE

Ured ili radna soba? Obje prostorije zahtijevaju kraljevsku udobnost

Uredska stolica

Uredske stolice trebale bi se birati po udobnosti jer najveći dio radnog dana provodimo sjedeći za radnim stolom

Upravo zbog toga uredske stolice prije svega trebaju biti kvalitetne kako bi i vaš posao bio produktivan i uspješan.

Ergonomska uredska stolica

Bilo da uređujete radnu sobu ili ured, svakako razmislite o ulaganju u pravu uredsku stolicu na kojoj možete sjediti osam sati dnevno. Ergonomska uredska stolica olakšava vam rad na računalu tijekom cijelog dana. Svojim odlikama sprječava probleme s leđima i udobna je čak i nakon dugog sjedenja. Prije samog odabira modela uredske stolice najvažnije je odrediti vaše potrebe i tjelesnu težinu.

Uzmite u obzir uredske stolice koje imaju podesivu visinu sjedala, kvalitetne i udobne presvlake, podesive naslone za ruke, ali i naslon za leđa s funkcijom ljuljanja. Također nije na odmet voditi se time da uredska stolica ima promjenjiv nagib sjedala.

Neovisno o tome radite li od kuće, pripremate ispit ili imate uredski posao, za sve ove radnje potrebno je odvojiti neko određeno vrijeme sjedenja i baš iz tog razloga odabir uredske stolice od velikog je značaja. Osim što treba biti ergonomska i pružiti udobnost pri sjedenju, trebala bi doprinijeti i vizualnom izgledu vašeg prostora. Danas je izbor uredskih stolica zaista velik pa možete birati između kožnih, tekstilnih ili mrežastih varijanti. Svaka uredska stolica napravljena je tako da omogući dugotrajno sjedenje, ali valja obratiti pažnju i na njezine dostupne funkcije te izabrati one koje najviše odgovaraju vašim potrebama.

Bez obzira želite li takozvanu direktorsku uredsku stolicu ili pak tražite onu šarenu koja će se isticati u prostoru, u Lesnini XXXL možete pronaći sve. Ponuda uredskih stolica je široka i u svim cjenovnim razredima te nudi za svakoga mogućnost odabira optimalnog mjesta za sjedenje za radnim stolom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari