U BLAGDANSKOM DUHU

Večeras počinje božićno-kulinarska bajka ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’

Foto: RTL.hr

 Večeras u 20.45 sati na RTL-u s prikazivanjem kreće blagdansko izdanje omiljene kulinarske emisije, a gledatelje će narednih dana svojim komentarima zabavljati poznati trio u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka te voditelj Domagoj Jakopović Ribafish.

Sve je spremno za božićno izdanje showa ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ u kojem će kandidati kuhati, peći i pritom se dobro zabavljati. Pet timova čini pet parova iz prethodnih sezona koji su ovaj put u show stigli s pojačanjem. Tako će svoje blagdanske delicije večeras pripremati Doris Vlah i Luka Dančulović, Verica i Dragan Jovanović te Branka i Vladimir Pantović iz treće sezone ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’, zatim Ružica Šoštar i Barica Bistrički iz šeste sezone te Nered i Renman iz sedme sezone popularnog kulinarskog showa.

”Ugodno sam iznenađen što smo opet svi na okupu, stvarno smo divna ekipa i veselim se ponovnom druženju, ulasku u studio, kuhanju te našem žiriju”, kaže Panta. A svi oni kuhat će s članovima svoje uže ili šire obitelji, a žiri sve do kušanja neće znati tko su kandidati, stoga će njihove reakcije biti neprocjenjive!

„Ulazimo u studio totalno spontano i nepripremljeni. Nemamo pojma tko su ljudi koji kuhaju i što su uopće skuhali, ne znamo ništa!“, kaže Željka Klemenčić koja zajedno s kolegama Tomislavom Špičekom i Ivanom Pažaninom nestrpljivo čeka otkriti odgovore na pitanja koja im se motaju po glavi.

„Dragi gledatelji, veselimo se da ove blagdane možemo provesti s vama. Božićno-kulinarska bajka može početi za tri, dva, jedan…“, najavljuje Ribafish početak nove sezone. Stoga večeras u 20.45 sati svi uplovite u zabavnu kulinarsku avanturu zvanu ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’

 

Foto: RTL.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari