„10 STVARI KOJE ĆE VAS ŠOKIRATI“: Popularni svjetski travel bloger objavio snimku o Hrvatskoj

Naravno, ne radi se o šokantnim stvarima u negativnom kontekstu već je Wolters na jako zanimljiv način prenio sve dobre strane Lijepe naše

Svjetski popularni travel bloger Mark Wolters na svom YouTube kanalu objavio je snimku pod nazivom “10 stvari o Hrvatskoj koje će vas šokirati”. Naravno, ne radi se o šokantnim stvarima u negativnom kontekstu već je Wolters na jako zanimljiv način prenio sve dobre strane Lijepe naše.

Među njima je uvršten Dubrovnik te je kazao kako će “posjetitelje šokirati ‘koliko ljudi stane u Dubrovnik”. Upozorio je kako je najveća gužva od 9.00 do 17.00 sati zbog kruzerskih gostiju, nakon čega svi posjetitelji mogu uživati u prelijepom Gradu.

“Hrvatska je predivna zemlja puna povijesti, prirodnih i kulturnih ljepota pod UNESCO-vom zaštitom i bolnih kamenčića na plaži? Da, Hrvatska ima svega za svakoga. Ovaj video pokriva 10 stvari koje će šokirati svakog turista kad posjete Hrvatsku”, dio je Woltersova uvoda u snimku.

Cijelu snimku možete pogledati ovdje:

Vijesti.hr
Foto: Youtube Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari