DIRLJIVA PRIČA

CIJELA HRVATSKA PRIČA O OVOME: Kako je dobrodušni mladić pomogao baki koja se rasplakala na ulici

Screenshot

Velikodušna gesta splitskog mladića dirnula je mnoge: ‘Drago mi je da je to netko mlad, a mladi su naša budućnost’

Velikodušna gesta nepoznatog mladića u Splitu dirnula je mnoge. Starijoj gospođi koja je izgubila novac za račune, dao je svoje novce i otišao.

Gospođa se nije ni snašla, ali njena unuka se putem dalmatinskog portala htjela zahvaliti nepoznatom dobročinitelju.

Tek u poštanskom uredu na šalteru starija gospođa shvatila je da putem izgubila novac za račune.

Više u VIDEOPRILOGU:

<iframe frameborder=”0″ allowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” width=”500″ height=”300″ src=”https://www.rtl.hr/vijesti-hr/embed/video/vijesti/417790/velikodusna-gesta-splitskog-mladica-dirnula-je-mnoge-drago-mi-je-da-je-to-netko-mlad-a-mladi-su-nasa-buducnost”>
</iframe>

Izašla je na ulicu i iz očaja zaplakala kada joj je prišao nepoznati mladić. Uvidjevši problem, izbrojio je račune, dao gospođi novac i otišao. U poštanskom uredu priznaju da nisu primjetili neobičan događaj.

”Nažalost nismo vidjeli, nismo bili svjedoci, ali nam je drago da se tako nešto dogodilo. U naš poštanski ured dosta starijih sugrađana dolaze s razno raznim problemima”, rekao je službenik u poštanskom uredu Ivica Barać.

Nepoznatom dobročinitelju mlađe životne dobi zahvalila je unuka gospođe.

”Kaže da ju je nasmijao, zagrlio i rekao da će biti sve u redu. Užasni kišni dan i ova nesretna godina, a baš me obradovalo momkovo srce. Želim mu zahvaliti, makar ovim putem, ako ikada vidi”, stoji u pismu unuke.

Gesta mladića prema nepoznatoj starijoj sugrađanki dirnula je mnoge.

”Nije ni to lako danas imati u novačniku toliko love da bi u on u tom trenutku koliko sam ja razumjela, on je njoj platio sve račune. Tako da svaka čast”, kazala je Ivana Kovačević.

”Jako mi je drago da je to netko mlad i mladi su naša budućnost, a pogotova nekada pomišljamo na muškarce, na mlade dečke da im je važnije piće ili otići u kafić, a evo odlično”, rekla je gospođa Anđelka.

”Sigurno da je u ovo današnje vrijeme to jako lijepa gesta i sviđa mi se što danas ima još tako dobrih ljudi”, komentirala je Antonija Kero.

Nepoznati dobročinitelj nije uljepšao samo starijoj gospođi dan, već i svima koji su čuli neobičnu priču o kišnom ponedjeljku i njegovoj gesti….

Dragana Eterović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari