VIDEO: „Kako se poševiti u Hrvatskoj“ dosegao gotovo 400 tisuća pregleda!

„Hrvatske djevojke su lijepe, visoke i vitke brinete smeđih očiju lijepog tena, iako ima i dosta plavuša. Velika većina je izrazito seksi, a uglavnom su dobre i uglađene“, objašnjava u osmominutnom videu naziva „How To Get Laid In Croatia“ objavljenom na youtube kanalu portala Street Attraction Eddie Hitchens, osnivač i „head coach“ portala koji milijune ljudi širom svijeta potiče na savladavanje treme pri upoznavanju pripadnica suprotnog spola, ali ih i upoznaje sa specifičnostima pojedine lokalne sredine, s naglaskom – kako i ime portala sugerira – na to kako „zbariti“ lokalne komade. Video je u godinu dana od objavljivanja dosegao 391.876 pregleda!

U osmominutnom videu „How To Get Laid In Croatia“, opisanom kao „Eddie dijeli svoja zapažanja i iskustva o zavođenju u Hrvatskoj – korisni i efektni savjeti koji će vam pomoći da brže poševite Hrvatice“, kamera prikazuje atmosferu i prizore s nekih ljetnih festivala popularne glazbe, prikazujući djevojke s oskudnim ljetnim pokrivalima, ali nudi i prizore s nekih festivala tradicijske kulture poput Utrke magaraca u Tribunju.

Pogledajte u videu kako je Eddie doživio Hrvatsku, i što on misli – kako je najlakše zavesti Hrvatice. Prvi korak, po njemu, je – izolacija od ekipe…. Pa pogledajte što slijedi! Iznenadit će vas u potpunosti kako je Eddie doživio Zrće, i što misli o njemu…

https://www.youtube.com/watch?v=YDUSXPXf6D8

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja