KLADIM SE NA SEBE: Trenerica Života na vagi pokreće online projekt za sve koji žele promjene

Trenerica RTL-ova showa Život na vagi, Sanja Žuljević, razvila je online projekt pod nazivom Kladim se na sebe. Više u VIDEOPRILOGU!

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

“Meni je biti aktivan normalna stvar. Mogu reći da nisam navučena na sport, volim ja i odmoriti. Ali kretanje mi je prirodan način života”, kaže Sanja Žuljević.

A ovoj moćnoj trenerici Života na vagi, sasvim je prirodno i mijenjati živote drugih iz korijena. Zato je razvila online utočište u želji da drugima pruži podršku za prvi korak.

“Kladim se na sebe je projekt koji je nastao na osnovi stotine i stotine mailova koje smo dobivali nakon prve sezone, pogotovo druge sezone Života na vagi. Ljudi su tražili savjete, što i kako i bilo je ‘ok, možemo vam pomoći objasniti kako je to bilo, ali vas ne možemo staviti u izolirane uvjete’. Ionda se u jednom trenutku stvorila ideja – ali zašto im ne bi dali uvjete koje traže, koje žele.”

Ovaj online projekt je, kako kaže Sanja, mjesto gdje počinju promjene za sve one koji su spremni na njih. Pogledajte o čemu se točno radi u videu

Kristina Bolčić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari