NOVA PONUDA

Kooglana Food&Bar otvorila drive-in! Evo kako koristiti uslugu

Riječ je o prvom pravom riječkom Drive In restoranu

Food & Bar Kooglana u Tower Centru Riječani često biraju zbog njegovog inovativnog koncepta odlične hrane, pića i zabave.

Na tom tragu Kooglana nastavlja dalje uvođenjem prvog pravog riječkog Drive In-a.

“Volimo naše lokalne, riječke priče. Jedna takva realizirana je i osmišljena kao reakcija na vrijeme u kojem trenutačno živimo. U Food & Bar-u Kooglana osmislili smo koncept uz koji će, unatoč propisanim mjerama, ostati blizu svojim kupcima, ne uskraćujući ništa iz bogate ponude koju mnogi Riječani dobro poznaju.

Osim slasne hrskave piletine, neodoljivih burgera s roštilja na drveni ugljen i pizze, u ponudi su kuhana jela ali i ona poput telećeg pečenja i odojka koji će mnoge razveseliti u ovo blagdansko vrijeme.”, poričili si iz Food & Bar Kooglana.

Kafići su zatvoreni i sada je vrijeme kada svi šećemo s šalicom kave za van. Zato u Kooglani za ljubitelje kave postoji i walk-in opcija kave za van!

Kako Kooglana Drive In funkcionira?

Odaberite nešto po vašoj želji iz menu-a dostupnog putem weba, javite telefonom vrijeme dolaska i pokupite naručeno u Drive In-u ili jednostavno dođite u Kooglana Drive In, odaberite što želite jesti, počekajte koju minuticu i nastavite doma. U svakom slučaju štedite i častite svoje nepce hranom iz prave riječke kuhinje, dokazane kvalitete i ukusa.

Možda je Kooglana Drive In opcija kojom možete riješiti manjak vremena i višak stresa?

Evo kako koristiti uslugu:

1️⃣ naručite putem telefona ili na www.kooglana.hr
2️⃣ dogovorite vrijeme dolaska
3️⃣ pokupite narudžbu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari