KAKAV KRALJ

Mate Rimac iznenadio dječaka koji biciklom dolazi u njegovu firmu: Reakciju morate vidjeti!

Foto: Riportal- Screenshot/YouTube

Ante je sve snimio, a video je objavio i sam Mate na svom Facebook profilu

Jedan dječak Ante iz Svete Nedelje svaki je dan biciklom dolazio u firmu Mate Rimca i gledao što se tamo događa, a najveća mu je želja bila vožnja u Rimčevom Conceptu One. Osim svojim inovacijama, Rimac oduševljava i svojom prizemljenošću, pa je ovog dječaka odlučio provozati.

Ante je sve snimio, a video je objavio i sam Mate na svom Facebook profilu uz riječi:

“U videu Q3 javnog izvještaja sam spomenuo Campus i kako želim da bude bez ograda tako da bilo tko (“javnost”) može doći u najbliži dodir sa onim što radimo. Jedan od ciljeva je da lokalni klinci odrastaju uz prizor hypercara i raznih prototipova svih mogućih proizvođača koji se testiraju po cestama okolice i time ih potaknu da se jednog dana bave tehnološkim zanimanjem.

Screenshot/YouTube

No to zapravo nije ništa novo – tako smo funkcionirali cijelo vrijeme do nedavno. Hrpa klinaca dolazi na biciklima i vozi se oko firme, čak ulaze u pogone/urede i slobodno šetaju, gledaju aute i pričaju sa zaposlenicima. Ante je jedan od onih koji je skoro svaki dan na biciklu dolazio. Nakon nekog vremena smo ga svi već znali i puštali ga da ulazi slobodno. Najveća želja mu je bila da dobije đir u Concept_One – pa sam mu ispunio tu želju, kao i mnogim drugim klincima u okolici (samo oni nisu stavili vožnju na YouTube).

Na žalost smo prije godinu dana morali staviti portu i ogradu jer je bilo svega i svačega i nismo više mogli biti sigurni da se ne događaju stvari koje nam nanose štetu. Camup je od početka tako koncipiran da bilo tko može doći do firme i ući u određene prostore, ali da postoji jasna granica od koje mogu samo zaposlenici dalje (npr. u urede) – ta ideja je ugrađena od prvog koncepta pa je tako i oprema projektirana. To, na žalost, nije moguće u postojećim prostorima pa će klinci, do Campusa, na žalost morati gledati preko ograde. Svi se nadamo da će se Campus brzo realizirati i da će se stvoriti neki sasvim novi oblik interakcije između neke firme i posjetitelja”, napisao je Rimac i objavio video:

P.H./Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari