PREDSJEDNICA SE ŠMINKA SAMA I frizuru radi sama, a ako ide kod frizera – račun plaća iz vlastitog džepa!

Kolinda Grabar Kitarović na svoje frizure, tretmane lica i uljepšavanja nije potrošila ni jednu jedinu kunu državnog novca jer za to u proračunu nema predviđene stavke

Već danima se cijeli svijet zabavlja informacijom koju je otkrio francuski tjednik le Point da je Emmanuel Macron u tri mjeseca otkako je postao predsjednik na šminku potrošio 26 000 eura.

Još nevjerojatnije zvuči podatak da je njegov prethodnik Francois Hollande, koji nema baš puno kose na glavi, samo na frizera mjesečno trošio 10 000 eura. Pa smo odlučili provjeriti koliko na izgled troši naša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. I saznali nešto gotovo nevjerojatno: predsjednica se šminka sama i frizuru radi sama, a ako odluči otići kod frizera onda račun plaća iz vlastitog džepa.

26 tisuća eura je iznos koji je francuski predsjednik Emmanuele Macron potrošio u ova tri mjeseca za uljepšavanje samog sebe, a iz njegovog ureda sada su najavili da će te troškove pokušati srezati.

Da nije lako biti vitalan i privlačan dokazao je i bivši predsjednik Nicholas Sarkozy koji je s jednako rastrošnom suprugom Carlom Bruni trošio 8 tisuća eura mjesečno na tretmane lica. Također iz državnog, očito bogatog francuskog proračna.

Možete odahnuti, naš državni proračun nije zakinut predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na svoje frizure, tretmane lica i uljepšavanja nije potrošila ni jednu jedinu kunu državnog novca. Za to u proračunu nema predviđene stavke.

Nije to ništa čudno, kaže Jadranka Kosor isto tako bilo je i u njezino vrijeme.

Iz Ureda predsjednice su nam odgovorili da predsjednica, kad ode u salon sve plaća iz vlastitog džepa.

Svoje plave uvojke već duže vrijeme njeguje u poznatom zagrebačkom salonu, čija je vlasnica Renata zadužena za upečatljive predsjedničke punđice.

Pomalo nevjerojatno, ali iz ureda predsjednice su nam, odgovorili da Grabar Kitarović na putovanja ide bez vizašistice i frizera, a da o frizuri i šminki brine uglavnom sama.
Maja Oštro

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari